Till E och Kluck

Vill bara gora ett inlagg till E och Kluck. Sag deras sista inlagg nu pa landdownunder. Vart nastan lite rord nar jag tankte pa hur mycket roligt vi har haft tillsammans pa denna resa. Har hant sa fruktansvart mycket pa sa kort tid att man har svart att ta in allt. Jag ar sa glad att dom peppad med mig pa resan. Hoppas ni har det jatte bra dar hemma, saknar att hora ordet kluck varje dag. Men det ar nat jag far forsoka leva med.
Puss pa er iallafall!

Igar var de ju sol som sagt, vilken farg vart man jo ROD. Har fatt en valdigt ny rod nyans i ansiktet. Varfor lar man sig aldrig? vi har varit utan sol nu i en vecka sa da tankte vi satsa pa stort nar solen kom tillbaka. Tror att vi glomde bort att vi var i Australien. Vi lag bara i solen och lagoonen en timme men det rackte. Men ja idag ar regnet tillbaka, kanns bra att lamna pa lordag aven om vi kommer sakna varan chef.

Imorgon blir sista ladies night! Pa lordag blir de a packa och aka pa natten pa sa satt tjanar vi in ganska bra med pengar att aka pa natten. Slipper betala boende! Men vi far ju daremot kanske inte sova sa skont. Men va fan!

Imorgon lamnar tyskarna!
Da blir de bara jag och Linn i staffrrummet forhoppningsvis :D

Pussar och kramar till er dar hemma

Lordag smaller det

Pa lordag natt lamnar vi Cairns for att fara ner mot Melbourne. Kanns toppen faktiskt! Vi har nu gratis boende fram till lordag. Sen aker vi buss under natten till Bundaberg. Hor och hapna vi aker tillbaka till elandet. Nej vi har fatt kontakt med 2 stycken vi larde kanna dar, Richard och Sam. Sa vi aker for att halsa pa dom! Blir mega roligt en till dag i Bundaberg sen lamnar vi stallet for alltid.
Idag lyser solen! Sa direkt efter arbetet vart de lagoonen for att forsoka fixa till brannan. Nu ar vi rod.
Har borjat ga att somnen nu igen tror jag, Linn sager att jag har pratat ocksa. Hatar nar jag sover oroligt kanns aldrig som att jag sover. Vet inte varfor jag gick upp men det gjorde jag iallafall mot toan. Da moter jag en av engelskmannen, jag blir do radd och skriker. Sen kom jag inte ens ihag varfor jag var uppe behovde ju inte ga pa toa. Pratade med killen idag, han kom inte ens ihag att han traffat mig. Dom var sa slita idag sa OJ.
Dom anordnade bbq i lordags for alla. Men dom diskade inte grejerna som dom anvant! Sa de var jag som fick gora de forstat! Jag ar ju dumsnall. Klarar bara inte av allt kaos.

Vi ska kopa ett greyhound busspass idag av receptionen. Vi fick ett extrapris 370 dollar. Tyskan som jobbar i receptionen sa att vi 2 var nog dom basta stadarna dom haft. Man har ju stadat lite i sina dagar alltid, men stolt vart man ju iallafall.

Vi ska dra oss ner mot lagoonen alldelens strax igen. Nu skickar jag varma halsningar till alla dar hemma.
KRAMAR

Tyskj*vlar

Idag var ingen bra dag kan jag ju lova, jag och Linn ar ju dom enda som ar kvar i stadligan och tur ar val det. Det ar tva tyska tjejer som kommit med i gruppen. Vi maste ju jobba 4 timmar men ibland blir de bara 3 timmar. Grejen ar de att dom gar och checkar in sig i receptionen och sen gar dom och lagger sig. Vi har inte sa jatte mycket att gora pa morgonen, vi ska stada poolomradet och ar vi flera gar de fort. Men de betyder val inte att dom bara kan ga och lagga sig och skita i allt.
Idag var de manga sangar att badda dessutom, vi gjorde deep cleaning i ett rum. Nar dom va klart med sitt gick dom tillbaka till rummet men da gick "chefen" Josefine en tjej fran Sverige och sa till dom. Vi var inte riktigt klar samtidigt som dom, sa jag bad en av tjejerna att hamta mer lakan men det kunde hon absolut inte gora. Har verkligen insett hur lat tyskar ar. Ena killen fran tyskland sover hela dagarna pratar knappt och ar bara le. Sa han ar inte heller popular, men som tur ar sa lamnar dom alla pa sondag.

Borjar bli folktomt pa varat hostel nu, vi har som tur var kvar FX, KebabClay och Danny kvar. Sag wolfs creek igar, ar en av dom ackligaste filmer jag sett! Forstar inte hur Linn kunde lura mig att se den. Borjade nastan grina sa acklig var den. Sa efter det kunde da inte jag lagga mig sa vi satt bara och pratade med dom andra resten av kvallen.

Ja Ladies night har ju ocksa passerat, finner inga riktiga ord for ladies night. Gratis champange var ju valdigt populart och alla killar hade tagit pa sig klanningar for att fa gratis dricka. Mycket gratis dricka fick vi da, vi utnyttjade det till max. Mer behovs nog inte sagas.

Vi ska forsoka ladda upp bilder ikvall fran Ladies night! Nu ar da regnsasongen har iallafall, det har regnat konstant nu i 3 dagar, vill lamna Cairns nu. Vi funderar val eventuellt pa att sticka nastan vecka men inget ar bestamt i nulaget. Maste aven borja boka resan hem sa att man inte blir utan biljett.
Maste bara saga att jag holl pa frysa ihjal inatt, fick sova med tjocktroja. Vill inte ha AC, den kommer gora mig dyngsjuk. Ska fixa ett tacke idag tankte jag sa jag slipper frysa.

KRAMAR OCH PUSSAR TILL ALLA DAR HEMMA

Antligen Onsdag

Vi har borjat saga det varje dag nu, antligen onsdag, antligen torsdag, antligen mandag sa haller vi pa vet inte varfor. Har fatt jobb nu i sommar pa hemtjansten kanns faktiskt jatte roligt att komma tillbaka. Har stadat nu pa morgonen som vanligt. Kanns faktiskt som man har en viktig uppgift att halla hostlet rent och fint. Vi sokte jobb igar, fick faktiskt dela ut lite cvn sa de kandes bra. Nu ar de bara jag och Linn kvar fran gruppen som startades upp fran borjan, vi funderar om vi ska hoppa in i nan annan grupp men de kanns lite jobbigt.
Hittade kaffe, nescafe imorse snacka om att det gjorde min dag. Kaffe ar svindyrt har, men nu fick ja de gratis. Lite kvalitets dricka.

KRAMAR

Bungy Jump

\



Lite bilder iallafall som visar att vi lever!
Tjuv gjorde detta nu pa peterpan fast att man inte fick MOHAHA

KRAMAR

Boysboysboys och Bungy

Killar kan ju gora en tokig ibland! Vi gick upp klockan halv 10 for att borja med stadningen pa hostlet. Vi var bara 4 stycken stadare idag pa ungefar 23 rum att stada. Sa de var fullt upp hela morgonen svettades som en gris. Det varsta var att en stadare stack ivag sen var de bara jag Linn och Nina en tjej fran Tasmaninen. Hon ar duktig pa att arbeta, effektiv och det tycker vi om. Har varit nagra griniga dagar nu sen engelskmannen kom. Vi hade stadat varat staffrum sa himla fint men nu nar dom kommit in i rummet lamnar dom blot klader pa golvet pa toan som stinker och diskar efter sig gor dom inte heller. Tydligen sa har dom inte blivit uppfostrad och vet att man spolar efter sig!
Men idag satte Linn upp en skylt "BOYS CLEAN UP YOUR MESS" sa vi far hoppas det blir battring nu.
Nu har alltsa valdigt manga av dom vi hangt med stuckit sa de borjar bli tomt!
Men vi kan ju inte sticka nu nar vi har detta toppen jobb! Wiiihu.
Emelie och Jonas lamnar oss pa tisdag redan och far mot Sverige, vi vill inte fara an!

Hoppade dessutom Bungy Jump igar! Helt Otrolig upplevelse. Kvallen innan var vi ute pa gilligans heter stallet. Da kom Olle flygandes och hade kommit pa en jatte bra ide att vi skulle hoppa Bungy jump. Han fick kopa det av en finsktjej som inte kunde anvanda bungy jumpet for hon skulle borja aka hemat. Men da fick jag de istallet!
Pa morgonen nar vi vaknade tyckte jag inte riktigt att det var en san bra ide anda. Men vi for anda.
Det varsta var verkligen att ga upp for trappan man sag bara hur man kom hogre och hogre. Nar vi kom upp var de en kille som var skit nervos han hoppade fore oss pa en cykel. Forstar inte riktigt hur han vaga. Vi fick vanta ungefor 15 minuter, men det var dom varsta minuterna i mitt liv.
Men nar dom hade knytit fast en hade man inge val det var bara att ga utat.
Det var mycket battre an skydivet tycker jag, i Bungy jump ser man marken komma sa mycket narmare mycket mer otrevligt. Men det blir skont pirr i magen. I skydivet sa inser man liksom inte hur hogt upp man ar kanns inte riktigt som att man kommer narmare marken.
Ska forsoka ladda upp klippet nan dag nar vi hoppar.
De var allt jag hade att uppdatera. Vi ar fortfarande vid liv iallafall, nu far de va bra ett tag med tokheter. Nu ska vi bara ta de lugnt. Sola och bada! Cyklonen verkar inte komma an, dom ar inte saker pa om den kommer. Det blir till att vanta och se. Vi haller da tummarna for att vi slipper den.

KRAMAR OTTILIA

Sista kvallen

Sista kvallen blir de nog ikvall som hela stadarligan ar samlad. Sa vi ska fira med lite tarta och goon sen blir de ett hej da. Vi har fatt 3 stycken nya engelskman som ska borja stada. Fruktansvart storande killar! Nar vi gick ner till poolen skyndade dom sig nara oss och skulle skvittra lite vatten och fjanta sig. Sen nar vi skulle powernapa pa dagen kom dom in med en vinlada in pa varat rum och hogtalare till sin ipod. Vart ratt sa irriterad om jag sager sa!
Ja men vi ska val overleva anda, vi ska val ge dom en chans anda.

Nu ska vi bege oss mot hostlet igen for att ta en kort powernap, det regnar idag kanns som om cyklonen narmar sig men an sa lange ar vi levande!

Kvallen da vi var gron var jatte rolig for ovrigt! Roligt att sa manga hade maxat med gront och alla var taggad. Mer sana kvallar sager vi bara!
Saknar alla dar hemma :) far sa snalla sms men jag har inga pengar sa jag kan svara.

KRAMAR OTTILIA

Stadarteamet

Nu har vi blivit ett valdigt sammansvetsat stadteam. Vi vet vad vi ska gora.
Andra dagen sa lyckades jag forsova mig for nar jag skulle ga och lagga mig sa stog en halvtjock kille och pissade i hornet pa rummet. Vart ganska sa sne sa jag sprang efter hjalp! Nar vi kom tillbaka till rummet sa lag han och sov i min sang, nog for att jag inte bryr mig sa men jag hade tagit med mitt favorit lakan hemifran som den dar feta grisen ligger pa. Fick sova i ett annat rum da sen sa visste ingen var jag sov pa morgonen sa de var darfor det vart en pinsam arbetar dag. Andra dagen och forsover sig.
Vi har en kille fran bali som ar varan chef, valdigt slapp chef. Sa fort jag fragor om det ar nat jag ska gora sa sager han bara "let's have a break ".
Vi blir nog kvar har i Cairns ett tag till iallafall nu nar vi inte betalar nat for boendet bara for maten sa kan vi ju stanna. Men resten av varat stadarteam kommer aka vidare sa smaningom. Vi har som blivit en liten familj pa hostlet alla kanner verkligen alla i nulaget. I forrgar sa hade vi en kock som gjorde bbq at oss vid lagonen. Fruktansvart god mat tillagade han sen fick alla lagga en slant till kocken for maten!

Jag vet jag har varit dalig pa att uppdatera, vi jobbar ju som mest nu. Men jag ska forsoka att bli battre tankte jag!

KRAMAR FRAN ANDRA SIDAN JORDKLOTET!

Dag 99

100 dagen narmar sig med stormsteg. Jobbsokandet ar nu i full gang. Nu blir vi nagra vettiga manniskor anda. Det finns hopp!
Igar vart de en langpromenad langs vattnet, vi gicks tills det kom en skylt som varna for krokodill och da vart vi for feg sa da vande vi tillbaka. Har borjat lasa Linda Rosings bok "Den nakna sanningen" har faktiskt aldrig last varre. Trodde inte hon var en san dalig forfattare men de ar ju roligt att lasa om hur hon verklingen gjorde allt for att bli kand och hon lyckades ju minsann. Varmt idag! Na fruktansvart sa vi far se om vi overlever denna hetta!

KRAMAR

Jobbjobb

Ja fick ju kommentaren dar innan fran mamma min om vi fixat nat jobb an. Vi har inte fatt nat an, men imorgon ar de mandag och de kommer alla nya jobb in. Sa da far vi se. Jag tror ni dar hemma ska va glad att vi inte fatt jobb! Far vi de tror jag nog vi blir kvar lite val lange. Sitter just nu pa peter pan och dricker gratis kaffe. Inte sa gott som hemma men det duger iallafall.
Igar gjorde vi inte sa mycket, hangde med nagra svenskar som vi traffat och sen vart de en tidig kvall.
Klockan 9 var Linn pigg och jobbig sa da vart man illa tvungen att dra benen till lagonen. Borjar bli trott pa att jobba pa brannan, sa fort jag ar ute sa blir haret bara ljusare och ljusare. Det blir dessutom tunnare och tunnare med sa snart ar de inge har kvar pa skallen.
Men iallafall bara far att ni dar hemma inte ska tycka att vi ar blek sa ska vi tillbaka till lagonen senare. Ska forsoka ladda upp lite bilder harifran nan dag! Ar en san himla fin stad Cairns.

Kramar

Diet Lemonade

ja da var traningen igang. Efter en handelserik garkvall sa vart de kebab och diet lemonade. Goooott!
Jag och Linn har gjort oss hemmastadda pa varat rum nu, jag har satt upp en bild pa mig pa dorren och Linn har skrivit sitt namn pa sangen. Dom pa rummet tror nog att vi har blivit tokig men vi stormtrivs dar.
Men idag har vi faktiskt inte bara varit pa rummet som igar da vi fixade cvet och allt sant.
Sa idag vart de a jobba pa brannan, och de kanns i ansiktet just nu. Dom sager att det ar regnsasong ar nu men na regn har vi da aldrig fatt over oss har. Tur ar val de :)

Nu ska vi ta en kortvilopaus pa rummet for att vila upp oss till bbq middagen.

KRAMAR PA ER



Peter pan!

Idag hade vi tankt vara jatte duktiga, vi sov pa tok for lange igar iallafall. Tanker inte saga vilken tid vi gick upp. Men imorse gick vi upp klockan halv 10 for att skynda till Peter pan for att gora ett CV. Men det visa sig att det inte finns nagra skrivprogram pa dom har datorerna. Sa nu for vi atervanda till hostlet for att skriva ett cv pa min dator istallet! Trott man kan bli.
Sol idag ar de iallafall! Storande bara att vi maste fixa cvet innan vi for ga ut och steka.
Ikvall ar de fredag, sa vi far inte heller ga ut om vi inte ar klar med cvet. Hard dag kommer detta att bli.
Detta ar ett personligt meddelande till pappa, lite besviken trodde du skulle fortsatta ladda upp bilder.


Mega stora PUSSAR och kramar fran Australien :)


Slaaaaaaap

Nu har vi blivit guldmedlemmar i peter pan sa dom ska hjalpa oss att soka jobb. Kanns lite omojligt just nu har. Gar helt seriost inte att vara ute i denna varme. Linn och jag har gomt oss pa rummet idag och halv sovit. Vi slaaaapade till goonen igar. Var planerat att vi skulle ga ut och kanna pa utelivet har i Cairns. Men ja, vi vart kvar pa hostelet men nagra ena som vi traffa dar. Sen vid 12 nar dom stangde var vi trott och la oss istallet.
Vi ska gora ett nytt forsok ikvall!

Hade inte sa mycket mer att uppdatera, vi ska ga och fixa en vaska at Linn nu iallafall sa hon inte behov tappa bort alla grejor. Ja, haret mitt blir da bara blondare och blondare. Vaxer som ogras gor de ocksa. Undra hur detta kommer sluta.


Trodde jag skulle angra mig for att jag akte till Australien, men jag kanner nu att det har ar det basta jag gjort i nulaget. Jag alskar det!

PUSSSSSSSSS

Cairns

Har haft en san fullspackad vecka nu! Har trotsat allt som jag varit radd for.
Forst skydivet som ar de basta jag gjort. Igar akte vi ut pa ocean freedom, en bat som vi skulle dyka pa. Jatte trevlig personal pa baten och valdigt godmat. Dog tog pa oss tuberna, och da vart man ganska nervos minsann.
Sen hoppade vi i vattnet, djup som snojven var de och fiskar overallt runt en. Fick en kille som instruktor, eb sab himla snall kille som jag som inte slappte taget om. Vi var nere pa 8 meters djup, det sprackte lite i orona. Men man tankte inte sa mycket pa det, det fanns sa mycket att sa dar under.
Vi sag fiskarna fran hitta nemo forstas, och vi fick se var Nemo bor. Efter dykningen snorklade vi i nagra timmar sa man var alldelens slut i kroppen efter dagen.

Saknade familjen jatte mycket igar! Det marks verkligen att man ar langt borta for har ar de sa kvavt sa de knappt gar att andas. Men nu ska vi bestamma vart vi ska harnast. Vi ska borja soka jobb men vi vet inte vilken stad. Har gar de ju inte att arbeta i denna varme det ar en sak som ar saker.

PUSS PA ER ALLA SAKNAR ER

RSS 2.0