Boysboysboys och Bungy

Killar kan ju gora en tokig ibland! Vi gick upp klockan halv 10 for att borja med stadningen pa hostlet. Vi var bara 4 stycken stadare idag pa ungefar 23 rum att stada. Sa de var fullt upp hela morgonen svettades som en gris. Det varsta var att en stadare stack ivag sen var de bara jag Linn och Nina en tjej fran Tasmaninen. Hon ar duktig pa att arbeta, effektiv och det tycker vi om. Har varit nagra griniga dagar nu sen engelskmannen kom. Vi hade stadat varat staffrum sa himla fint men nu nar dom kommit in i rummet lamnar dom blot klader pa golvet pa toan som stinker och diskar efter sig gor dom inte heller. Tydligen sa har dom inte blivit uppfostrad och vet att man spolar efter sig!
Men idag satte Linn upp en skylt "BOYS CLEAN UP YOUR MESS" sa vi far hoppas det blir battring nu.
Nu har alltsa valdigt manga av dom vi hangt med stuckit sa de borjar bli tomt!
Men vi kan ju inte sticka nu nar vi har detta toppen jobb! Wiiihu.
Emelie och Jonas lamnar oss pa tisdag redan och far mot Sverige, vi vill inte fara an!

Hoppade dessutom Bungy Jump igar! Helt Otrolig upplevelse. Kvallen innan var vi ute pa gilligans heter stallet. Da kom Olle flygandes och hade kommit pa en jatte bra ide att vi skulle hoppa Bungy jump. Han fick kopa det av en finsktjej som inte kunde anvanda bungy jumpet for hon skulle borja aka hemat. Men da fick jag de istallet!
Pa morgonen nar vi vaknade tyckte jag inte riktigt att det var en san bra ide anda. Men vi for anda.
Det varsta var verkligen att ga upp for trappan man sag bara hur man kom hogre och hogre. Nar vi kom upp var de en kille som var skit nervos han hoppade fore oss pa en cykel. Forstar inte riktigt hur han vaga. Vi fick vanta ungefor 15 minuter, men det var dom varsta minuterna i mitt liv.
Men nar dom hade knytit fast en hade man inge val det var bara att ga utat.
Det var mycket battre an skydivet tycker jag, i Bungy jump ser man marken komma sa mycket narmare mycket mer otrevligt. Men det blir skont pirr i magen. I skydivet sa inser man liksom inte hur hogt upp man ar kanns inte riktigt som att man kommer narmare marken.
Ska forsoka ladda upp klippet nan dag nar vi hoppar.
De var allt jag hade att uppdatera. Vi ar fortfarande vid liv iallafall, nu far de va bra ett tag med tokheter. Nu ska vi bara ta de lugnt. Sola och bada! Cyklonen verkar inte komma an, dom ar inte saker pa om den kommer. Det blir till att vanta och se. Vi haller da tummarna for att vi slipper den.

KRAMAR OTTILIA

Kommentarer
Postat av: Mor.

Hoppade han med en cykel?? En riktig cykel? Jag fattar ingenting men det var säkert roligt. Modigt gjort av dig i alla fall.

2010-03-21 @ 07:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0