4 maj

Nu är de bara 2 nätter som vi har kvar här i Sydney. Dom andra två nätterna ska vi spendera på ett flygplan. Är faktiskt riktigt nervös inför flygresan, hörs vara mycket turbulens när man flyger över Europa.
Vi har fått lite rutin här i Sydney nu när vi varit här i 5 dagar, på morgonen blir de powerwalk och sen drar vi oss mot staden. För två dagar sen var vi på Bondi beach, eller bonde beach kan man också kalla de. Var strålande väder och vi hade med oss tjejen Amanda så de vart en riktig toppen dag. Vi tog en promenad på 2 och en halvtimme mot Coogee beach för att möta upp våra irländska vänner som vi mötte på fraser. Var 3 månader sen vi såg dom, hade glömt bort hur roliga dom var. Riktiga skojare kan man kalla dom, dom hade visst saknat oss jätte mycket. Vi har visat oss vara väldigt roliga i det här landet! Favoritsvenskarna visade vi oss vara.

Amanda fick testa på att dricka Goon första gången. Hon vart förvånad över att det var så gott och lätt drucket. Så mamma hennes borde nog få oroa sig lite.

Idag ska vi tillbaka till coogee beach för att träffa dom igen. Solen skiner idag så de kan bli en toppen dag detta!
De var de som jag hade att uppdatera för tillfället, vi har lättare att uppdatera oss nu när dom har trådlöst bredband i huset. Mohaha har saknat så mycket att kunna ligga i en säng med internet!



KRAMAR


Kommentarer
Postat av: Emelie

hälsa Brian och May så ses vi snart! :D

2010-05-04 @ 17:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0