Sydney och 5 dagar kvar

Tiden springer förbi här! Hjälp är väl de ända man kan säga.
Vi har som 5 hel dagar kvar här i Sydney nu. Imorgon söndag sen bär de av hemåt på tosdag. I förrgår var jag och Linn väldigt duktiga och gick upp klockan 8 och åt frukost med Brian och May. Efter frukosten tog vi en powerwalk på en timme. Sen vart de ner mot city för att leta lite souvenirer. Men hittade inget, fick bara jätte ont i magen och bena så vi drog oss hemåt istället. Där hemma igen lagade vi middag tillsammans och lanade bara dator. Så de var verkligen ingen händelserik valborg för oss!

Imorse då gjorde vi samma sak, gick upp klockan 8 sen powerwalk. Vi börjar få lite rutin faktiskt! Vi ska fortsätta nu hela veckan var de tänkt. Är som lite nervös inför blodomloppet om jag säger så. Ska ju ha ork att springa en mil då. Men idag iallafall träffade vi upp en sundsvalls tjej Amanda som vi träffat i Melbourne. Vi tog med henne på en sightsing runda i Sydney. Vi gick till Harbour bridge, Operahuset, Botaniska trädgården och darling harbour. Så de vart verkligen en heldag i Sydney.
Klockan 12 började vi promenera och klockan 6 följde vi med Amanda till hennes hostel där vi *lagade* mat. Baguette med tonfisk och groddar. Tror de eller ej, det var jätte gott! Otippat gott faktiskt.

Nu är vi helt slutkörda i kroppen vill bara sova men klockan är bara 9 och vi måste vänta till klockan 10 för då kommer dom andra hem. Det ska bo 3 stycken kineser här också med oss så vi måste ju hälsa och vara trevliga. Just de man vill göra då man är jätte trött och känner sig allmänt grinig och ont i fötterna! Men vi ska hålla humöret uppe och se glad ut :)

Det var allt vi hade att uppdatera just nu! Imorgon blir de bondi beach för våran del.

KRAMAR OTTILIA


Kommentarer
Postat av: Mor

Bra att du förbereder dig för springningen.. Jag har inte kunnat träna på nästan en vecka för jag har fått så ont i hälsenan. Ska börja försiktigt nu och hoppas att den håller. Ha det bra och njut av dagarna som är kvar.

2010-05-02 @ 06:24:20
Postat av: Helena

Å var det vackert? Alltså den botaniska trädgården..:-) hoppas du har tagit mycket kort på det puss saknar dig

2010-05-02 @ 12:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0