Hong Kong, blixtrar och dunder

Ja, resan hit till Hong kong var på 9 timmar. Resan gick bra hit, vi var som vanligt jätte rädda i början men i överlag var den bra lite turbulens här och där. Men när vi började närma oss Hong kong sa kaptenen i högtalarna att de var "lite" storm i hong kong. Vi såg dessutom inne i planet att det blixtrade, men vi trodde att de var lamporna som dom har där ute på planet.
När vi gått igenom alla kontroller och kommer till våran gate så ser de vi de att det var inga lampor. Här blixtrar det och dundrar för fullt! Jag som är dö rädd för åska hemma i Sverige befinner mig nu i Hong kong och ska snart upp i ett plan. Men för tillfället är de inga plan som går så de kan bli grova förseningar.
Vi hade en himla tur som hann landa iallafall innan det hann bryta ut riktigt. Börjar bli hungrig nu också, var ingen god frukost på planet. Fattar mig inte på maten där. 3 olika bullar till frukost? Inte riktigt vad man är sugen på.
Här är ingenting öppet heller som jag trodde så de blir att gå på nödprovianter som choklad.

Det var all rolig uppdatering som ni får nu. Vet att de kommer bli mer turbulens sen också, det hörs vara oväder över london också. Kan knappt bärga mig inför att sätta mig på planet igen.

Pussar och kramar så ses vi på lördag kanske :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0