Rundtur





Har haft en jätte bra dag idag!
Vi gick upp vid 8 tiden, gick upp på taket och stekte för att vi skulle få lite bättre bränna. Badade även i poolen där uppe som var iskall. Vi stekte på rätt bra, men det gör ändå inte ont ikväll så de vart ju lyckat.

Sedan klockan 2 kom Brian och hämtade upp oss på vårat Hostel så att vi skulle få en rundtur runt Sydney. Måste bara säga vilken underbart trevlig och snäll människa. Vi fick åka till Shark beach, tror det var det beachen hette. Där badade vi, jag tyckte inte riktigt om det, man vet aldrig om hajarna kan hoppa över nätet. Men badade gjorde vi iallafall. Sedan fick vi åka upp på Sydney national park, det var på en stor klippa. Tittade man åt ena hålet så såg man bara hav hav och hav, men åt andra var de Sydney. Det var som att stå vid världens ände.
Helt underbart vackert!

Sedan vart vi hembjuden hem till Brian efter en lång bilresa genom hela Sydney, åkte även under Sydney. Förstår inte hur det gick till men tydligen har dom en tunnel under Sydney där man kan åka bil.

Vi fick en väldigt god middag hemma hos Brian och May. Det var tomater med mozzarella och kyckling.
Fick även en efterrätt med jordgubbar och maränger å glass. Det var så skönt att kunna sitta ute på kvällen och äta! Det kändes precis som svensk sommar.
Förstår inte att människorna är så trevliga, ingen i Sverige tror jag riktigt skulle bjuda hem några främlingar på middag.
Imorgon blir de surf camp i 4 dagar, sedan på fredag ska Brian ta med oss upp på Blue mountain på en vandring. Så det gäller att ha sköna skor och mycket vatten.

Nej nu ska de nog bära av mot sängen, blir ju en tidig morgon imorgon. Vi lämnar hostlet klockan 7.15.

Ja de var väl allt jag kom på att berätta nu!
Varma hälsningar till alla :)

Kommentarer
Postat av: Anna Åbjörnsson

Hej Ottilia och Linn:)

Vad underbart att ni verkligen har "landat" och blir så väl bemötta, toppen! Jag är inte det minsta avundsjuk...här är det blia skitväder. Det var så vackert med mycket snö och så blev det för varmt! Men men njut av erat äventyr och Ottilia vart det någon rygga eller går du med rullvagnen? Ha ha Kram från Anna

2009-12-06 @ 17:36:56
Postat av: Alma

vad jag är avensjuk på dig, jag önskar att jag vore där med dig nu :P

2009-12-06 @ 18:11:57
Postat av: Mamma

Härliga bilder, speciellt över staden.. Hoppas du är fjullflädrad surfare nu.. Du spanar väl efter hajfenor?? Kramar i massor till dig.

2009-12-06 @ 22:46:09
Postat av: Madde

Hoppas ni har det så bra där nere ! hälsa alla.

2009-12-08 @ 14:53:26
Postat av: Ingela

Grattis på födelsedagen Ottilia!!!!!!

2009-12-10 @ 09:51:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0